Over ons

Over ons

Over ons

Stupers is al meer dan 40 jaar distributeur in communicatieve en technische producten. In 2020 hebben we een samenvoeging ingezet met Nimava (NL+BE) en Tendis (BE). Dit zijn ook distributeurs op het gebied van telecommunicatie, camerabeveiliging en cloud diensten in de Benelux. We hebben een groot assortiment met sterke merken en daarbij de nodige kennis. Stupers levert haar producten en diensten alleen aan getrainde en gekwalificeerde providers, ICT, telecom, beveiliging en totaal installateurs.
Opleidingen

Stupers geeft professionele trainingen en webinars aan providers, ICT, telecom, beveiliging en totaal installateurs. Voor diverse trainingen kunt u zich inschrijven via de website of via onze mailing die diverse malen per jaar verschijnt. Dit kunnen zowel technische als commerciële opleidingen zijn. Kijk daarvoor op onze pagina 'trainingen'.

Ondersteuning

Stupers verzorgt ondersteuning bij calculatie, verkoop, installatie en programmeren. Dat kan door middel van persoonlijk advies maar ook door middel van onze eigen helpdesk. Hier zijn ervaren mensen werkzaam die u kunnen ondersteunen. Als u wilt, kunnen we ook on-site support leveren, zodat de installatie en programmering bij uw klant vlekkeloos verloopt.

Leveringen

Onze producten zijn online te bestellen via onze website www.stupers.com of telefonisch/email bij onze verkoopafdeling. Bestellingen kunnen via de webshop 7 dagen in de week geplaatst worden. Leveringen 6 dagen in de week en voor 22:00 uur besteld is dezelfde dag verzenden. Afhalen op afspraak is eventueel ook mogelijk.

Vragen

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, zij staan u graag te woord.

Algemene verkoop-, leveringsvoorwaarden en privacy statement stupers rosmalen

Al onze verkopen en leveringen geschieden volgens volgende voorwaarden (Zie pdf). Afwijkende voorwaarden en afspraken zijn slechts van toepassing, indien wij ons daarmee schriftelijk akkoord hebben verklaard. Voor ons privacy statement, klik hier.

Hulp nodig?

Bent u nieuwsgierig hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Direct support nodig Direct contact opnemen
Over ons Nieuws & acties Trainingen Projecten Support Contact
Webshop